شرکت پژوهش وتولید نارین پس از تحقیق وبررسی های علمی در سال ۱۳۷۴در مساحت ۶۰۰۰ مترمربع واقع در شهرک صنعتی بوعلی همدان تآسیس و در سال ۱۳۷۵ با دریافت پروانه بهره برداری از وزارت صنایع ومعادن کشورودر سال ۱۳۷۶ با دریافت پروانه تاسیس وبهره برداری از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی (معاونت غذا و دارو )و در همان سال هم پروانه ساخت برای تولیدانواع پودر تخم مرغ /کامل -زرده  -سفیده را دریافت نمود و با برند  نارین فعالیت خود را به عنوان اولین واحد تولید کننده این محصولات درکشور آغاز کرد.

این شرکت با هدف استفاده بهتر از تخم مرغ و تولید فرآورده های تخم مرغ خصوصا در فصول گرم سال وبالابردن سهولت وایمنی مصرف تخم مرغ وافزایش ماندگاری این محصول حساس برای مصارف صنایع غذایی تاسیس و به خوبی توانسته بخشی از نیاز کشور وصنایع بزرگ غذایی کشور در تولید محصولاتی حساس چون سس مایونز – فرآورده های گوشتی – کیک وشکلات و… را تامین نماید و نیز تا حدودی نیاز کشور به واردات این محصولات را برطرف نموده و نقشی در صادرات داشته باشد.

این شرکت در راستای ارتقاء کیفی هرچه بیشتر محصولات خود و کارایی مصرف در صنایع مختلف اقدام به تولید تخصصی پودر تخم مرغ مخصوص فراورده های قنادی

0 0 votes
امتیاز به این محصول